Vraag hier uw product-monster aan

Bestel nu je installateurspakket

Vraag vandaag nog je gratis professionele productmonster pakket aan - de perfecte set voor installateurs en architecten die ervoor zorgt dat je over het actuele aanbod van Hardie® producten voor je productpresentaties beschikt.
 

Om je pakket te ontvangen vul je onderstaand formulier in. 

Aanhef:*

Keuze productmonsters:*

Tip: je klanten kunnen hier een persoonlijke Hardie® Plank productmonster box met daarin 3 kleurstalen bestellen.
Door op de knop "Verzenden" te klikken, stem ik ermee in dat James Hardie Europe en/of een James Hardie dealer mij productmonsters stuurt en per e-mail of telefonisch contact met mij opneemt voor een persoonlijke offerte. Ik kan mijn toestemming om mijn gegevens te delen op elk moment intrekken. Meer informatie vind je in het privacybeleid en impressum.

Displaykaart

Deze lichtgewicht, uitvouwbare displaykaart presenteert productmonsters van alle 21 kleuren.

VL presentatiebox

Een premium presentatiebox met daarin 2 productmonsters van onze nieuwe gevelplank met innovatieve messsing-en-groefverbinding.

Houd contact

We zouden heel graag voor-en-na-foto's van jouw renovatieproject zien. Deel je projectfoto’s op de sociale media met #HardieTransformation en tag @JamesHardieEurope. Wij kunnen deze foto’s dan op onze site en sociale media plaatsen, waar andere huiseigenaren nieuwe ideeën en inspiratie kunnen opdoen.
×