Vraag hier uw product-monster aan

Hardie® vezelcementplaten stellen nieuwe duurzaamheidsnormen

Hardie® vezelcementplaten stellen nieuwe duurzaamheidsnormen in gevelbekleding voor CO2 en gebruik van grondstoffen - EPD-geverifieerd. Nog een bewijs van de weloverwogen benadering van duurzaamheid, waarbij innovatief ontwerp wordt gecombineerd met kostenefficiëntie en installatiegemak.
 

Medium Density is ideaal voor het Europese klimaat

Voor onze geavanceerde producten gebruiken we vezelcement van gemiddelde dichtheid, dat het CO2-niveau verlaagt. Perfect aangepast aan het Europese klimaat. Perfect geschikt voor alle toepassingen.
Onze nieuwe Environmental Product Datasheets beoordelen en bevestigen de levenscyclusprestaties van onze producten. Onafhankelijk goedgekeurd door een Europees geaccrediteerde EPD-verificateur.
 

Voordeel Hardie® Panel 

Als u op zoek bent naar hoogwaardige A2-brandklasse geclassificeerde gevelbekleding voor een betaalbare prijs, dan is Hardie® Panel de juiste keuze voor uw volgende residentiële, commerciële of  gevelrenovatie project. Bent u op zoek naar een gevelplaat met moderne textuurafwerking? Klik dan hier om Hardie® Architectural Panel te bewonderen.
• Duurzaamheid in combinatie met eindeloze ontwerpmogelijkheden
• Laagste CO2-uitstoot* onder A2 geclassificeerde niet-brandbare gevels (A2-s1-d0)
• Unieke technologie ontwikkeld voor duurzaamheid in het Europese klimaat

*Productie, distributie, installatie en einde levensduur 

 

Voordeel Hardie® Plank

Hardie® vezelcementproducten zijn ontwikkeld om lang mee te gaan. Het is dé gevel voor gevelbouwers, huiseigenaren en architecten over de hele wereld. Ontdek onze Hardie® VL Plank. Onze klassieke Hardie® Plank gevelbekleding creëert een traditionele afwerking voor elke woning en overtuigt met een hoogwaardige afwerking.
• Duurzaamheid gecombineerd met superieure lichtgewicht prestaties
• Perfecte oplossing voor eenvoudige en snelle installatie
• Unieke technologie ontwikkeld voor duurzaamheid in het Europese klimaat
 

EPD's downloaden

Ontdek de voordelen van duurzame Hardie® vezelcementplaten voor uw project

• Fraai design en duurzaamheid sluiten elkaar niet uit. Van planning tot implementatie maakt Hardie® gevelbekleding het mogelijk om hoogwaardig design te combineren met bewezen duurzaamheid en kostenefficiëntie.
• Innovatieve oplossingen worden steeds belangrijker. Hardie® gevelbekleding, met onafhankelijk geverifieerde EPD’s, voldoet perfect aan belangrijke eisen en combineert de huidige duurzaamheidseisen met superieure kostenefficiëntie en installatie.
• Duurzame gebouwen verbeteren ook de levenskwaliteit. Maar... ze moeten ook betaalbaar blijven. James Hardie biedt eindgebruikers perfecte oplossingen waar ze 100% op kunnen vertrouwen.
• Met zijn EPD's bewijst James Hardie de beste partner te zijn voor toekomstbestendige geveloplossingen, die gedurende de gehele gebouwlevenscyclus aan belangrijke eisen voldoen.


Building a better future for allTM

ESG en verantwoordelijkheid in de waardeketen

De voortdurende inzet van ons bedrijf om een betere toekomst voor iedereen te bouwen, inspireert de samenleving om beter te ontwerpen, bouwen en groeien. Vandaag en morgen.
 

'Walk the talk' van begin tot eind

Ontdek hoe onze ambitieuze duurzaamheidsagenda tot leven komt in de hele waardeketen.

Als minder meer is

Voor onze geavanceerde productengamma gebruiken we een vezelcementdichtheid die het CO2-niveau vermindert – geschikt voor ons doel van de beste geveltoepassingen in Europese klimaatomstandigheden. Door het optimaliseren van onze productie streven we ernaar de emissies uit scope 1 (direct) en scope 2 (indirect) wereldwijd met 42% te verminderen tegen 2030* en te streven naar een netto uitstoot van nul in 2050. Onze technologische routekaart voor koolstofarm cement bepaalt de richting om onze ambitieuze doelstellingen op het gebied van de uitstoot van broeikasgassen door onze vezelcementproducten tegen 2030 met minstens 50% te verminderen.

*vs. basis 2021
×