Vraag hier uw product-monster aan

Golfbaan De Texelse voorzien van een nieuw clubhuis

Het nieuwe clubhuis van de golfbaan op het waddeneiland Texel is voorzien van een modern en strak uiterlijk dankzij de toegepaste Hardie® VL Plank. Dankzij de innovatieve messing-en-groef verbinding van deze nieuwe vezelcement gevelbekleding, zie je geen bevestigingsmiddelen van de planken. Het clubhuis is vooral gebouwd voor leden van de golfbaan maar is ook toegankelijk voor de al dan niet toevallig passerende fietser en wandelaar. 

Onderhoudsarm
Door de keuze voor de Hardie® VL Plank heeft de golfbaan gekozen voor een onderhoudsarme gevel. De ColourplusTM verftechniek zorgt ervoor dat je jaar in jaar uit kunt genieten van een prachtige gevel. De VL Plank hoeft namelijk niet elke paar jaar overgeschilderd te worden. Bovendien geeft James Hardie een productgarantie van maar liefst 15 jaar garantie op de plank. De unieke messing-en-groefverbinding van de Hardie® VL Plank zorgt voor een snelle en eenvoudige montage, met minimaal 20% tijdwinst bij het monteren van de planken.  

 

Houtlook
De Hardie® VL Plank is voorzien van een natuurgetrouwe houtlook. De textuur van de gevelplanken geeft de look en feel van hout, maar de plank kent de brandveiligheid en stevigheid van vezelcement. Daarnaast is de plank weersbestendig en resistent tegen ongedierte. Een echte alleskunner dus.
Kleur
In dit project is gekozen voor de kleur Grey Slate. Een prachtige grijstint die in combinatie met de witte kozijnen en dakranden rust en stijl uitstraalt en perfect past in de fraaie natuurlijke omgeving van de golfbaan. Naast Grey Slate is de plank ook in 7 andere moderne tinten beschikbaar.  

Ben jij benieuwd welke andere kleuren er beschikbaar zijn? Kijk dan snel op onze productpagina.


 
×