Vraag hier uw product-monster aan

Jouw groei is onze belofte

Met James Hardie, It’s Possible™

Bouw aan je toekomst bij James Hardie en maak deel uit van ons groeiverhaal.
Wij vinden het belangrijk om een omgeving te creëren waarin mensen met plezier naar hun werk komen en de kans krijgen om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Flexibel, snel en binnen handbereik

Wie zijn wij?

James Hardie is wereldwijd marktleider op het gebied van vezelcement- en gipsvezelbouwmateriaaloplossingen. Met onze drie productmerken Hardie®, fermacell® en Aestuver® zijn wij de innovatieve groeimotor in de Europese bouwmaterialenindustrie. Wij veranderen de manier waarop Europa bouwt met baanbrekende innovaties voor gevels, interieurs en structurele brandbeveiliging. We stellen nieuwe normen op het gebied van lean manufacturing, het creëren van vraag en de implementatie van onze push-pull strategie.

Als internationaal bedrijf bouwen we aan individuele carrièrepaden - afhankelijk van persoonlijk talent en doelen. Volgens het principe "Smart. Gedreven. Realistisch." moedigen we elkaar aan en dagen we elkaar uit, waarbij we altijd onze waarden voor ogen houden. We pakken dingen aan, nemen verantwoordelijkheid en groeien met elke taak. Waarom doen we dit zo goed? Omdat we de creatieve geest van een start-up combineren met de kracht van een wereldwijde marktleider. We stellen conventies in vraag en proberen nieuwe benaderingen uit.

We groeien samen met onze partners. Dit maakt deel uit van onze wereldwijde mentaliteit. Daarom hechten we als "Your Partner in Growth" veel belang aan de ontwikkelingsperspectieven van onze werknemers op lange termijn.

We leven onze waarden na.

Ze laten zien hoe we elke dag werken, met elkaar omgaan en communiceren.

Als ik 's ochtends naar mijn werk rijd, bedenk ik me wat ik in ieder geval wil of moet doen die dag. Als het me lukt om daarnaast nog iets extra's te doen, ben ik een tevreden man. Dat ben ik sowieso want ik heb het mooiste beroep wat er is!
René Verkuijlen
Marketing Manager

We leven diversiteit

We zijn alleen samen sterk als team.

Diverse werknemers bevorderen innovatie en groei, en hoe meer uitwisseling, moed en focus er is, hoe beter de ideeën en beslissingen. We zijn geïnteresseerd in wat mensen te zeggen hebben, ongeacht hun cultuur, achtergrond of persoonlijke overtuigingen.

We kijken ernaar uit om je te leren kennen.


 

Iedereen is even enthousiast en neemt serieus de tijd om je te leren kennen en je mee te nemen in de wereld die James Hardie Netherlands heet.
Elke Hooyman
Lean en Productie Coördinator

Wat je bij ons kunt verwachten

 

Steile leercurve dankzij een ambitieus groeiverhaal
Persoonlijke ontwikkeling, leren op de werkplek, toegang tot ons digitale leerplatform Masterplan en verschillende uitwisselingsvormen.

 

Snelle besluitvormingsprocessen
Samen naar de toekomst kijken is belangrijk voor ons.

 

Mogelijkheden om het bedrijf mee vorm te geven en echt platte hiërarchieën.
We ontmoeten elkaar als gelijken en pakken dingen samen aan.

Werken met flexibiliteit
We waarderen de persoonlijke dialoog met elkaar, maar houden ook van onze flexibiliteit van hybride werken. We bieden ook oplossingen op maat die bij jouw leven passen.


Europees werken binnen een internationale groep
We werken internationaal. Netwerk met onze medewerkers in Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific.

FAQ’s

Hier vind je veelgestelde vragen over de sollicitatieprocedure.

Jouw sollicitatie stuur je naar [email protected]. Wij nemen naar aanleiding van je sollicitatie contact met je op.
Ons recruitingteam beoordeelt alle open sollicitaties voor mogelijke vacatures en neemt contact met je op met feedback.
Onze vacatures worden altijd dagelijks bijgewerkt. Zodra we een vacature succesvol hebben ingevuld, sluiten we de vacature.

We zijn vooral geïnteresseerd in je CV. Het helpt ons als u niet alleen uw functies vermeldt, maar ook specifieke activiteiten en verantwoordelijkheden beschrijft. Voeg documenten bij die uw kwalificaties kunnen benadrukken. We ontvangen graag een motivatiebrief waarin u iets vertelt over uw motivatie om voor ons te werken, maar dit is geen must. Als je op de vacature bent geattendeerd door een van onze medewerkers, vergeet dan niet zijn of haar naam in je motivatiebrief te vermelden.

We vinden het belangrijk dat je helemaal jezelf bent. Zo kunnen we samen kijken of we een goede match zijn. We leggen de nadruk op authenticiteit en groei. Denk na over wat je echt wilt. Wat voor omgeving heb je nodig om te groeien?
Jouw individuele kledingstijl maakt je tot wie je bent. We willen dat je je bij ons op je gemak voelt. Als je nog steeds twijfelt, kun je niet verkeerd gaan met casual chic.
Onze wervingsprocessen zijn maatwerk en afhankelijk van de functie in kwestie. Het proces begint meestal met een eerste interview. Dit wordt gevolgd door een tweede interview, omdat we persoonlijkheid belangrijk vinden. We vinden het belangrijk dat we elkaar leren kennen om er zeker van te zijn dat het van beide kanten goed klikt. De feelgoodfactor speelt hier een grote rol en die komt het best tot stand in een persoonlijk gesprek. Dit geeft je ook de kans om het team te leren kennen.

Open sollicitatie

Hebben wij op dit moment geen passende vacature?

Stuur ons uw sollicitatiedocumenten per e-mail naar: [email protected]
×