Vraag hier uw product-monster aan

Veel interesse voor Hardie® VL Plank op gevelbeurzen PontMeyer

Veel interesse voor Hardie® VL Plank op gevelbeurzen PontMeyer

24-8-2023
PontMeyer is een van de bekendste bouwmaterialenhandelaren in Nederland voor je (ver)bouwproject. Met 48 vestigingen en 700 medewerkers in Nederland is het bedrijf ook sterk vertegenwoordigd in gevelbekleding. Daarom organiseerden ze in mei en juni een aantal gevelbeurzen in de vestigingen om zo vakmensen kennis te laten maken met diverse soorten gevelbekleding van meerdere leveranciers. Met een groot aanbod aan informatie over verschillende geveloplossingen, -producten en -materialen. Daarbij werd natuurlijk ook veel kennis gedeeld over de montage van de diverse soorten gevelbekleding, waaronder die van James Hardie.

 
Zien is geloven
Onder het genot van een hapje en drankje nuttige informatie krijgen over geveltoepassingen. Dat was de insteek. De Hardie® VL Plank mocht hierbij natuurlijk niet ontbreken.Want de keuze in gevelbekleding is groot en daarmee ook de kennisbehoefte. Wat is er allemaal mogelijk? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe pas je het toe? Of zoals een van de deelnemers zei ‘Je wil het ook zien, vasthouden en uitproberen’. En dat is het mooie van deze dagen. De bezoekers konden verschillende demonstraties bijwonen van montages, samples verzamelen of specifieke vragen stellen over een project waarmee ze nu concreet bezig zijn. De reacties waren zeer positief, bezoekers waren erg enthousiast!
 
Veel belangstelling voor actie met gratis Paslode tacker
PontMeyer en James Hardie werken intensief samen om de Hardie® VL Plank tot een succes te maken. De belangstelling is groot! Het installatiegemak, de uitstraling en de levensduur vallen in goede aarde. Hardie® VL Plank installeer je minimaal 20% sneller, ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en gaan superlang mee. Bovendien hebben ze maar liefst 15 jaar garantie. Dat zijn meer dan genoeg redenen om ervoor te kiezen. Dankzij de unieke verlengde actie bij PontMeyer (gratis Paslode tacker bij eerste afname > 50m2 VL planken*) is deze gevelbekleding nu wel extra aantrekkelijk!
 

* Actie loopt tot en met 31.12.2023

×