Vraag hier uw product-monster aan

James Hardie Netherlands zet stagiair Gijs in het zonnetje op de Dag van de Stagiair!

James Hardie Netherlands zet stagiair Gijs in het zonnetje op de Dag van de Stagiair!

25-5-2023
Stagiairs leveren dagelijks een waardevolle bijdrage aan bedrijven. Zo nemen ze werkzaamheden uit handen maar voeren ze ook onderzoeken uit waar werknemers zelf vaak simpelweg niet aan toe komen. Om stagiairs de waardering te geven die ze verdienen, is de Dag van de Stagiair in het leven geroepen door StudentenBureau. Op deze dag worden alle stagiairs en stagebedrijven in het zonnetje gezet. We spraken Gijs Brienen, afstudeer stagiair bij James Hardie Netherlands.
Een bekende zoektocht
Gijs, 23 lentes jong en afkomstig uit Rijkevoort, loopt momenteel zijn afrondende stage bij James Hardie Netherlands: “Ik zit nu in het vierde en laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie. Ik heb tijdens mijn zoektocht naar een geschikte stageplek contact opgenomen met René Verkuijlen. Hij was ooit mijn voetbalcoach bij de club in Rijkevoort en dus een oude bekende. Het bedrijf en de opdracht spraken me meteen erg aan. Het is een leuk en gezellig team, met collega’s waar ik ongetwijfeld veel van kan leren de komende periode.”
 
Werken aan een passend, creatief advies
Bij een afstudeerstage hoort natuurlijk een passende stageopdracht. Gijs vertelt: “Ik ga een marketingplan schrijven voor de marktintroductie van het nieuwe product fermacell® Therm25™ vloerverwarmingselementen. Een typische opdracht voor commerciële economie. Om tot een passend advies te komen, wil ik graag mijn kennis op het gebied van marketing en marktonderzoek toepassen. Ik besteed zo’n 80% van mijn tijd aan de stageopdracht. De overige 20% ondersteun ik de afdeling.’’
×