Vraag hier uw product-monster aan

James Hardie

Duurzaam, decoratief en onderhoudsarm

Ben je op zoek naar een onderhoudsarme gevelbekleding, een extreem lange levensduur heeft en tegelijkertijd mooi, modern en natuurlijk oogt? Kies dan voor de vezelcement gevelbekleding van James Hardie®. Ons Hardie® Plank assortiment maakt een bijzonder gevarieerde keur aan ontwerpen mogelijk, in een grote variëteit aan kleuren. De producten uit het assortiment Hardie® Plank kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd, ongeacht hun afwerking – Smooth (glad) of Cedar (houtstructuur). Daardoor ontstaan diverse designmogelijkheden die je gevel optimaal tot zijn recht laten komen. 
 
De planken zijn geschikt voor het bekleden van gevels van woonhuizen, units, vakantiewoningen, bergingen etc., zowel bij renovaties als bij nieuwbouw. Daarnaast zijn er sierlijsten en profielen beschikbaar van vezelcement of van metaal, voor het afwerken van hoeken en deur- en raamkozijnen. 

 

Nieuw: Hardie® VL Plank   

De hoogwaardige vezelcementplanken van James Hardie® zijn verkrijgbaar in twee montagevarianten: de ‘klassieke’ Hardie® Plank zonder of -nu ook leverbaar- de Hardie® VL Plank, met een innovatieve messing-en-groefverbinding voor een moderne geveluitstraling. De nieuwe Hardie® VL Plank is een vezelcement gevelplank met een ‘blinde’ V-groef verbinding, verkrijgbaar in 6 kleuren met een houtlook.  

Eigenschappen 

  • Eenvoudige montage (schroeven of nagelen, zonder clip). 
  • De innovatieve 'blinde’ messing-en-groef verbinding van de Hardie® VL Plank zorgt voor een strakke, moderne gevel.  
  • Natuurlijke hout(cedar)-uitstraling. 
  • Beperkt onderhoud dankzij de unieke ColourPlus™ Technologie. 
  • Tot 20% snellere montage. 
  • Resistent tegen schimmel en insecten, vocht- en waterbestendig, rot niet, trekt niet krom. 
  • Met brandklasse A2-s1, d0 biedt Hardie® gevelbekleding de best mogelijke bescherming van gecoate gevelbeplating tegen brand.


Distributie 
De Hardie® Plank gevelbekleding van James Hardie® is verkrijgbaar bij een groot aantal bouwmaterialenhandelaren in Nederland. Informeer bij de handelaar in de buurt voor de beschikbaarheid voor jouw gevelproject. De Hardie® VL Plank wordt gedistribueerd door een selecte groep gespecialiseerde handelaren, elk met een uitgebreide expertise in onze producten en de verwerking ervan: 


Historie
Sinds de lancering van het eerste Hardie® vezelcement product in Australië en de VS in het midden van de jaren tachtig, is de wereldspeler zijn innovatie blijven ontwikkelen met zijn eigen onderzoeks- en productontwikkelingsteams. Na tientallen jaren van onderzoek zijn Hardie® Plank en Hardie® Panel gevelbekledingen nu beschikbaar op de markt - zo'n 6 miljoen huizen wereldwijd later - als een bouwmateriaal dat slank maar bijzonder stabiel en slagvast is, niet krimpt of opzwelt en niet scheurt bij jarenlang gebruik onder de meest extreme klimatologische omstandigheden. Dankzij de technische en productieknowhow die in Australië is opgebouwd, is het bedrijf nu een toonaangevende wereldwijde fabrikant van hoogtechnologische bouwmaterialen, met een breed scala aan oplossingen voor zowel binnen- als buitenwandbekledingstoepassingen.

We geloven in wat we verkopen

Producten van James Hardie in vezelcement kunt u in het volste vertrouwen gebruiken, in de wetenschap dat u het beste product gekozen heeft. Onze producten hebben een verwachte levensduur van meer dan 60 jaar en een garantie van 15 jaar. Wilt u meer weten, dan staan onze technische ingenieurs u graag te woord!

Hardie® Plank gevelbekleding - verwerkingsvideo

Hardie®VL plank gevelbekleding - verwerkingsvideo

Voordelen van Hardie® Plank gevelbekleding tov andere systemen

Hardie® Panel gevelbekleding – verwerkingsvideo

We houden u graag op de hoogte!

We sturen u graag op

  • op maat gemaakte informatie over producten en systeemoplossingen,
  • nieuwe of geactualiseerde brochures,
  • interessante evenementen, trainingen en seminars

evenals praktische tips en hulpmiddelen voor uw dagelijkse werk.

×