Vraag hier uw product-monster aan

Wij zijn exposant op GEVEL 2020, komt u ook?

Wij zijn exposant op GEVEL 2020, komt u ook?

8-12-2019
GEVEL 2020 is het belangrijkste vakevenement dat architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. GEVEL biedt een breed en hoogwaardig aanbod van producten, materialen en systemen, toont innovaties en experimenten, slaat een brug tussen kennis en praktijk, en heeft oog voor de maatschappelijke context.


Thema's

De volgende actuele ontwikkelingen komen zeker aan bod: circulair ontwerpen en bouwen (beursvloer is ingedeeld volgens het infinity teken => onbeperkte mogelijkheden van duurzaamheid), prefabricage en robotisering, biodiversiteit, biobased bouwen, gebruik van daglicht en zonne-energie, integrale processen en BIM, gebruik van nieuwe technologie en data bij het ontwerp, bouwen en onderhoud van gevels en daken.

Het podium Gevel 2020 is bedoeld om Architecten, Gevelbouwers en Aannemers te inspireren en verder te helpen met toekomstbestendig bouwen. Het overkoepelende thema is dan ook ‘Modern Utopia 2.0 – De stad van de toekomst’. In een continu veranderende maatschappij wordt het ontwerp van gebouwen en van de gebouwschil steeds belangrijker.  

Gevel 2020 draait om de stad van de toekomst en de vraag welke rol de gebouwschil hierin gaat spelen, zowel in esthetisch als technologisch opzicht. 
Meer behoefte aan flexibiliteit, circulariteit en digitale transformatie zorgt er voor dat gebouwen op een andere manier worden vormgegeven. Welke materialen gebruiken we in de toekomst? Hoe borgen we kwaliteit en gaan we data gebruiken om steeds slimmer te ontwerpen en gebouwen slimmer te maken? Welke succesverhalen kunnen we al laten zien en wat kunnen we daarvan leren? Daar draait Gevel 2020 om.


Onze noviteiten

Met Hardie® Plank gevelbekleding, Hardie® Panel gevelbeplating en fermacell® Powerpanel H2O als drager van steenstrips of stucwerk bieden wij een zeer uitgebreid scala aan gevelafwerkingen.

Met de overname door James Hardie is Fermacell BV nog meer partner geworden voor de gehele gevel. Met de HardieWindbreaker™ spouwplaat, en bovengenoemde producten hebben wij nu ook gevelbeplating in huis en kunnen wij klanten ondersteunen met technische kennis over het hele gevelpakket.


Praktische informatie

Plattegrond met indeling van de hal

Door in de indeling het ‘infinityteken’ als uitgangspunt te nemen, stopt GEVEL 2020 niet alleen creativiteit in de vloerindeling, maar maakt GEVEL 2020 ook een knipoog naar een van de thema’s Circulariteit.  

GEVEL 2020 vindt plaats op dinsdag 28 t/m donderdag 30 januari 2020 in Rotterdam Ahoy.

Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
 

Programma

Gratis toegangskaarten

Wij verwelkomen u graag op onze stand met nummer #01.C030.
Persoonlijke registratielink: https://registratie.gevel-online.nl/FERMACELLBV

Meer informatie over ons als exposant: http://www.gevel-online.nl/exposant/477406


Informatie over route en parkeren vindt u op de website van Rotterdam Ahoy

 

Openingstijden:

Dinsdag 28 januari 10:30 - 17:30 uur
Woensdag 29 januari 10:30 - 17:30 uur
Donderdag 30 januari 10:30 - 17:30 uur
 

Overige informatie

 
×