Vraag hier uw product-monster aan

Vacature Area Sales Manager Belgie

20-7-2022
Voor het prachtige België zijn wij opzoek naar een nieuwe sales collega. Zie jij jezelf werken in een snel groeiende internationale onderneming? Lees dan snel verder of deze functie iets is.
Salaris €3700 - €4500 op basis van een fulltime dienstverband + 13e maand en aantrekkelijke bonusregeling
Dienstverband Fulltime (40 uur)
Vakantiedagen 20 wettelijke en 10 bovenwettelijke dagen
Opleidingsniveau HBO werk en denkniveau
Kennis van
  • De bouwbranche (afbouw en gevel)
  • Microsoft Office 
  • CRM (bij voorkeur Salesforce)
  • Uitstekende beheersing Nederlandse, Engelse en Franse taal
In bezit van
  • Rijbewijs
  • Commercieel technische ervaring in een buitendienstfunctie

 

Wat wij van jou verwachten

Jij bent een echte teamplayer, weet waar de prioriteiten liggen en kan alle ballen hooghouden. Je ziet de kansen in de markt en en grijpt die met beide handen aan. Samen met je collega's van het salesteam werk je aan regio-overstijgende projecten. Jouw relaties zien jou als een goede sparringspartner en je collega's van de afdeling toepassingstechniek helpen jou met complexe vraagstukken. Onze hoge ambities sluiten naadloos aan op jouw manier van werken en onze uitdagende doelstellingen zie jij als een kans om jezelf te laten uitblinken.


De functie

Jij zorgt ervoor dat de handel en de kleinere verwerkers in jouw regio onze producten op de beste manier weergeven. Om dat te bereiken lever je tijdens de jaargesprekken en adviesgesprekken het nieuwste POS materiaal af. Daarna ga je verder met het onderhouden van je netwerk en monitor je de markt en concurrentie. Jij bent hét aanspreekpunt namens onze onderneming op beurzen en informatiebijeenkomsten.

Wat wij jou bieden

Naast de gezelligste collega's, bieden we jou afwisseling, een ruim aantal vakantiedagen en de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij je ook de nieuwste gadgets om jouw werk goed te kunnen uitvoeren. Binnen fermacell BV vinden wij groei en ontwikkeling belangrijk. We bieden interne en externe opleidingsmogelijkheden om jouw kwaliteiten zo goed mogelijk te ontwikkelen en benutten, daar profiteer jij van en natuurlijk wij ook.

Nieuwsgierig? Dan kijken we uit naar je sollicitatie.

Deze kun je sturen naar:

Desirée Janssen

Office Manager

Mocht je vragen hebben over deze functie, neem dan gerust contact op met:

Peter Vriens

Commercieel Directeur

×