Waarom James Hardie

James Hardie® gevelbekledingsproducten bieden complete oplossingen voor creatieve designs van woningen en gebouwen. Onze producten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en texturen die goed samengaan, of u nu kiest voor een detail of het bekleden van uw gehele gevel. Onze gevelbekledingproducten zijn ook goed te combineren met traditionele bouwmaterialen zoals steen, hout en baksteen. Van klassieke en traditionele ontwerpen tot strakke ultra-moderne ontwerpen, als het gaat om creativiteit en mogelijkheden, de sky is the limit.

Bij het voorschrijven van James Hardie producten gebruikt u producten die vervaardigd zijn met de nadruk op het verminderen van de invloed op het milieu, gebruik maken van duurzame houtplantages, een lage toxiciteit hebben, geen organisch vluchtige stoffen bevatten en minder impact hebben op het milieu in vergelijking tot vele andere bouwmaterialen.

Al onze producten zijn gemaakt van vezelcement wat bestaat uit Portland cement, zand, cellulose, water en geselecteerde toevoegingen.

Er zijn vele voordelen voor het kiezen van James Hardie vezelcementproducten:

 • Rain on surface

  Duurzaam

  De geavanceerde cement gebaseerde formule is bestand tegen weer en tijd en blijft mooi gedurende de complete levensduur van alle soorten huizen.

 • Tools

  Makkelijk te installeren

  Geen speciale voorbereiding of voorboren noodzakelijk waardoor kostbare tijd en moeite bespaart blijft. De gevelbekledingsproducten zijn eenvoudig te nagelen of te schroeven tegen een houten of stalen achterconstructie.

 • Brush

  Weinig onderhoud

  Door de duurzame coating is herstel of verven voor vele jaren niet nodig. Door alleen jaarlijks schoon te maken met een huishoudelijk schoonmaakmiddel blijft de gevel haar mooie uitstraling behouden.

 • Insect and rat

  Bestand tegen ongedierte

  Bestand tegen schade van alle soorten ongedierte.

 • Flame

  Brandwerend

  Alle James Hardie producten hebben een A2 brandklasse, wat inhoudt dat er geen risico is dat het vezelcement vlam zal vatten of vlammen zal verspreiden door het gebouw/de woning zelf of aanleunende gebouwen.

 

© 2017 James Hardie Europe BV