Huiseigenaren

Eerste indrukken zijn belangrijk, dus of u nu uw huis renoveert of een compleet nieuw huis wil laten bouwen, het is het waard om goed over de buitenkant van uw huis na te denken.

De buitengevel is belangrijk maar waarschijnlijk denkt u ook aan duurzaamheid en onderhoud. Dit is waar James Hardie kan helpen.

Onze gevelbekledingsproducten zijn geschikt voor langdurig resultaat en bestand tegen weersinvloeden waardoor je een aantrekkelijk huis kunt creëren dat er nu en de komende jaren stijlvol zal uitzien. 

Onze gevelbekledingsproducten zijn zeer veelzijdig en kunnen gebruikt worden in combinatie met traditionele bouwmaterialen zoals baksteen, hout of steen om ofwel moderne of klassieke woningen te creëren. 

Voor een strak en elegant effect, kies 1 product of voor een mix van texturen en kleuren, kies voor een variatie van onze gevelbekledingsproducten om een origineel design te creëren.

Voor alleen een detail of voor een gehele gevel, onze gevelbekledingsproducten helpen om onderscheidende en elegante huizen en gebouwen te creëren. Bovendien, als onze gevelbekledingsproducten gebruikt worden, heb je de geruststelling dat ze zijn vervaardigd om een minimale impact te hebben op het milieu. Voor meer informatie over onze aanpak van duurzaamheid,klik hier.

 

 • Voordelen
  Al onze gevelbekledingsproducten zijn vervaardigd van vezelcement wat bestaat uit: Portland cement, zand, cellulose, water en geselecteerde toevoegingen.

  De belangrijkste voordelen van onze producten:

  • Rain on surface

   Duurzaam

   De geavanceerde cement gebaseerde formule is bestand tegen weer en tijd en blijft mooi gedurende de complete levensduur van alle soorten huizen.

  • Tools

   Makkelijk te installeren

   Geen speciale voorbereiding of voorboren noodzakelijk waardoor kostbare tijd en moeite bespaart blijft. De gevelbekledingsproducten zijn eenvoudig te nagelen of te schroeven tegen een houten of stalen achterconstructie.

  • Brush

   Weinig onderhoud

   Door de duurzame coating is herstel of verven voor vele jaren niet nodig. Door alleen jaarlijks schoon te maken met een huishoudelijk schoonmaakmiddel blijft de gevel haar mooie uitstraling behouden.

  • Insect and rat

   Bestand tegen ongedierte

   Bestand tegen schade van alle soorten ongedierte.

  • Flame

   Brandwerend

   Alle James Hardie producten hebben een A2 brandklasse, wat inhoudt dat er geen risico is dat het vezelcement vlam zal vatten en vlammen zal verspreiden door het gebouw/de woning zelf of aanleunende gebouwen.

 • Fotogalerij
  [gallery]
 • Brochures
© 2017 James Hardie Europe BV