ColorPlus® Technology

Alle James Hardie® producten zijn vervaardigd volgens ons ColorPlus® Technology verfsysteem, een consistent, met meerdere lagen bedekte finish speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de bouweisen van de gevel.

James Hardie® is de enige gevelbekleding fabrikant waarbij de volledige productie onder 1 dak plaats vindt, van het mixen van het cement tot aan het verven van het product.

Om er zeker van te zijn dat elke plank en elke Panel voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen worden er meer dan 41 controles uitgevoerd tijdens het productieproces. Elke batch wordt vervolgens ook gecontroleerd door 3 externe partijen om de duurzaamheid op lange termijn te volgen.

De verf welke gebruikt wordt, is speciaal gemaakt voor James Hardie® gevelbekleding nadat er 4 jaar aan ontwikkeling vooraf is gegaan en meer dan 2000 formules getest zijn. Het eindresultaat is een duurzame, onderhoudsvrije finish waardoor uw gevel vele jaren mooi zal blijven.

 

 • Product Details

  Weerstand tegen verkleuring

  Veel alternatieve afwerkingsproducten van gevelbekleding die op de bouwplaats toegepast worden, vervagen na verloop van tijd, waardoor kleuren dof worden en moeilijk te matchen zijn wanneer herstel op een later moment nodig mocht zijn.Omdat onze verf speciaal ontworpen is om schadelijke UV-stralen te weerstaan, biedt de James Hardie ColorPlus® Technology afwerking 30% betere weerstand tegen verkleuring*.*Bron: James Hardie® Weatherometer test.

   

  Consistentie

  James Hardie’s eigen productieproces omvat de toepassing van meerdere lagen verf die speciaal ontwikkeld is voor onze vezelcement gevelbekleding. Daarna wordt de verf gebakken in een nauw gecontroleerde fabrieksomgeving. Ons geautomatiseerde productieproces wordt voortdurend op kwaliteit gecontroleerd. Er wordt 50% meer verf gebruikt vergeleken met op de bouwplaats aangebrachte verf waardoor het de meest consistente toepassing is met de optimale dikte.

   

  “Groen” voordeel

  ColorPlus® Technology levert niet alleen een hoogwaardige afwerking maar biedt ook een aantal “groene” voordelen vergeleken met op de bouw toegepaste verf. Het gepatenteerde productieproces omvat het bakken van meerdere lagen verf waardoor vluchtige organische stoffen op de bouwplaats geëlimineerd worden.Het installeren van producten met ColorPlus® Technology vermindert ook de noodzaak van totaal onderhoud ten opzichte van op de bouw gebruikte verfoplossingen. De ColorPlus® Technology finish zorgt voor een langdurig resultaat waardoor er minder snel opnieuw geverfd hoeft te worden en een vermindering van materialen die uiteindelijk op een stortplaats zouden eindigen.

   

  Kleurengids
  Een kleur is van groot belang. Kleuren hebben invloed op onze gemoedstoestand, hoe we denken en heeft beinvloed onze omgeving. Het kiezen van een kleur kan een lastige beslissing zijn.
  Finish
 • Installatie
  PDF DOWNLOADS
 • Fotogalerij
 • FAQs
 • Garantie

   

© 2017 James Hardie Europe BV