Architecten en Ontwerpers

Met een verscheidenheid aan structuren en een uitgebreide kleurkeuze, biedt James Hardie® gevelbekleding architecten oneindig veel mogelijkheden voor het ontwerpen van gevels van gebouwen die functioneel, stijlvol en duurzaam zijn.

Geschikt voor zowel klassieke en moderne ontwerpen, zijn onze gevelbekledingsproducten zeer veelzijdig en kunnen ze gebruikt worden in combinatie met traditionele bouwmaterialen zoals baksteen, hout of steen. Voor een strak en elegant effect, kies één product of, voor een mix van structuren en kleuren, kies voor een variatie van van onze gevelbekledingsproducten om een origineel design te creëren.

Voor alleen een detail of voor een gehele gevel, onze gevelbekledingsproducten helpen om onderscheidende en elegante huizen en gebouwen te creëren. Bovendien, als onze gevelbekledingsproducten voorgeschreven worden, heb je de geruststelling dat ze zijn vervaardigd om een minimale impact te hebben op het milieu. Voor meer informatie over onze aanpak van duurzaamheid, klik hier.

 

© 2017 James Hardie Europe BV