Aannemers & Distributeurs

Voor veel huizenkopers is de gevel van een huis net zo belangrijk als de binnenkant. Desondanks zijn meer en meer huiseigenaren bezorgd over de duurzaamheid en onderhoud van de gevel. Dit is waar wij kunnen helpen.

James Hardie is gespecialiseerd in het maken van gevelbekledingsproducten die helpen om aantrekkelijke woningen te bouwen die zijn ontworpen om te voldoen aan de wensen van de klant.

Onze gevelbekledingsproducten zijn zeer veelzijdig en kunnen gebruikt worden in combinatie met traditionele bouwmaterialen zoals baksteen, hout of steen. Om zowel moderne als klassieke woningen te creëren. 

Kies één product voor een strak en elegant effect. Of kies een mix van texturen en kleuren/een variatie van onze gevelbekledingsproducten voor een origineel design.

Voor alleen een detail of voor een gehele gevel, onze gevelbekledingsproducten helpen om onderscheidende en elegante huizen en gebouwen te creëren. Bovendien, als onze gevelbekledingsproducten voorgeschreven worden, heb je de geruststelling dat ze zijn vervaardigd om een minimale impact te hebben op het milieu. Voor meer informatie over onze aanpak van duurzaamheid, klik hier.

 

© 2017 James Hardie Europe BV